Kajak kanu klub Zagreb

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Klupske vijesti

7. godišnja međunarodna konferencija - Kondicijska priprema sportaša 2009

U organizaciji Udruge kondicijskih trenera Hrvatske organizirana je 7. godišnja međunarodna konferencija - Kondicijska priprema sportaša 2009 sa temom trening izdržljivosti. Konferencija se održavala 20. i 21. veljače 2009. u prostorijama Zagrebačkog velesajma i Kneziološkog fakulteta Sveučlišta u Zagrebu. Prvi dan je bio posvećen teoretskim predavanjima hrvatskih i svjetskih stručnjaka iz područja kineziologije i srodnih znanosti dok je drugi dan bio posvećen praktičnim prikazima različitih oblika treninga izdržljivosti. Treneri našega kluba prisustvovali su konferenciji u sklopu stručnog usavršavanja.
 

Pripreme u Australiji

U ovo doba Australija je topla i sunčana za razliku od hladnog i sniježnog Zagreba. Iz tog razloga naši su se kandidati za reprezentaciju uputili na zimske pripreme u Sydney. Tamo će provesti mjesec dana trenirajući na divljoj vodi što kod nas nebi bilo moguće zbog vremenskih uvijeta.

Želimo im sretan put i dobre treninge.

 

Kadetske pripreme 3.1.-8.1.2009.

Dok se većina još odmarala od novogodišnje proslave i uživala u kolačima, naši su se kadeti već primili posla. I ovoga puta u suradnji s KK Končar i KKK Varteks zaputili smo se na još jedne zimske pripreme. Unatoč hladnom vremenu dečki su prionuli poslu tako da smo svakoga dana mamili znatiželjne poglede i nevjericu domačeg stanovništva veslajuči po moru i rijeci Mirni. Iako su temperature bile uglavnom ispod nule sa priprema se nitko nije vratio prehlađen što potvrđuje da je bavljenje sportom najbolji lijek.
 

Pripreme Novigrad 17.12.-23.12.2008.

U razdoblju od 17.12.-23.12.2008. organizirane su pripreme u Novigadu (Istra) za sve kategorije kajakaša i kanuista na divljim vodama. Pripremama su prisustvovali KKK Zagreb, KK Končar, KKK Varteks. Okupilo se preko 30 sportaša i trenera. Izrazito veseli veliki broj sportaša mlađih dobnih kategorija. Treniralo se na moru i na rijeci Mirni. Smiještaj i hrana su bili odlični, vrijeme nas je poslužilo tako da smo se u potpunosti mogli posvetiti našem glavnom cilju - treniranju.

[2008-novigrad] [2008-novigrad-trening-more-kadeti] [2008-novigrad-trening-mirna-kadeti] [2008-novigrad-slalom-staza-mirna] [2008-novigrad-marko-mrkoci-dinko-mulic] [2008-novigrad-kadeti-kkk-zagreb]

 

Dobrodošli!

KljukanUpravo ste došli na nove internet stranice Kajak kanu kluba Zagreb. Prve su stranice bile postavljene povodom 70. godišnjice Kluba. Za novo izdanje stranica nismo imali neki poseban povod. Već je bilo vrijeme da ih osvježimo i oživimo te da postanu jedno od mjesta gdje će naši članovi i ostali zaljubljenici u ovaj lijepi sport moći pronaći korisne informacije o našemu klubu i sportu.

Između ostalog, na ovim ćete stranicama naći sve informacije o našemu klubu: o njegovoj povijesti i razvoju, o našim natjecateljima, trenerima, najvećim uspjesima kluba i njegovim članovima, školi kajaka... Tu ćete pronaći još podosta informacija o samom kajakaštvu, posebno kajakaštvu na divljim vodama, čime se i bavi naš klub.

Klub je u današnje vrijeme isključivo natjecateljski orijentiran, što znači da mu je cilj stvaranje vrhunskih kajakaša i kanuista na divljim vodama, s  naglaskom na zanimljivoj slalom disciplini, koja je spoj brzine, snage, tehnike i snalažljivosti.

Naravno, klub je otvoren i za sve oblike rekreacijskoga kajakaštva i druženja po rijekama.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kalendar

<<  Prosinac 2021  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031