Kajak kanu klub Zagreb

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Bok Kula!

Bok Kula!

Još uvijek ne mogu vjerovat...

Kad sam saznao, mislim, ne vjerujem... nazovem tvoj broj i šok, javi se Barbara sva u šoku... viče i kuka... još na Sljemenu.

Danas u jutro idem van, vozim dijete nekam, i velim kak si ovo i ono, a susjeda veli, a kakav si ti bio u ovim blesavim godinama, pa staroj si prodal veš mašinu za čamac... da Kuli, koincidencija ili?

Sjećam se dana kad smo došli u Slaviju nas četiri. Godina Gospodnja '73., a prvi čovjek na kog smo naletjeli bio je Kula. Duga plava kosa, fudbalerka. Kleči gore na nečijoj kabini i uzima stvari za vodu.

Bok juniori, baš sam se vratio iz vojske (JNA) i idem na Savu, pa si moram posudit špricdeku.

Nakon toga bio si nam idejni vođa, šef bande, pa trener i to odličan, od koga sam naučio športske stvari na jedan simpatičan način, a i one životne. Mogu reći da sam zbog toga otišao na FFK i ostao se baviti športom sve do sad. Imao si veliki utjecaj na moj životni smjer.

Na kraju konkurencija, partner i prijatelj. Mnoge manšafte po Evropama i nekim drugim zemljama zajedno smo odveslali, pobjeđivali, gubili... Pobjeđivali smo na prvenstvu neke bivše države. Pali su ničice i Slovenci i Srbi i Makovi.

Prvo prvenstvo Hrvatske pobijedili smo u C2 spustu na Kupi '92. A da ne pričam o nogometu, o čemu ja nemam pojma, a to i piše gore na zidu. A ti? Ti si ga izmislil, trebal si igrat u prvoj postavi Jankomira, tak si bil lud... (ovo je naša spika). Ne bi se imal sramit kaj u prvoj postavi Dinama.

Nema veze, bila su to lijepa vremena, bilo je svega, a sad nema tebe. Vrlo brzo jedan za drugim Jasmin, Buco, Eke. Sad ti... Sve to tak nekak brzo ide, nikak zakočit malo vrijeme. Valjda ekipa čeka gore za belu ili neki wildwaser.

Još jenput, bok frende, bilo je lijepo biti tvoj prijatelj.

Dudo

 

Kalendar

<<  Prosinac 2021  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031