Kajak kanu klub Zagreb

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010
(1 viewing) (1) Guest
Ovdje možete otvarati teme vezane za problematiku sudaca i suđenja svih kajakških disciplina.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010

International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 5 months ago #180

• Zlatko
  • Administrator
Pozdrav,
pošto nas se nekolicina sprema polagati za Međunarodnog kanu slalom suca, što će se održati za vrijeme Svjetskog prvenstva u slalomu na divljim vodama u Tacenu (kraj Ljubljane), predlažem da se ovdje dogovaramo o svim problematikama vezanim za to. Pod tim mislim na dileme oko suđenja, statuta ICF-a pa i na organiziranje samog odlaska u Ljubljanu te smještaja.

Ovako, ja bi otišao u Ljubljanu već u četvrtak i tamo bi ostao do nedjelje. Postoji jeftinija varijanta ako dobijemo kombi od saveza da svaki dan putujemo u Ljubljanu i natrag. Naravno sve ovisi o tome kolika bi bila cijena smještaja po glavi ako ga uopće i nađemo. Izjesnite se i vi...

Uglavnom, čitajte i učite:

------------------------------------------------
No brain, no pain, no problem!

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 5 months ago #181

• Mika
  • Fresh Boarder
Ja ću vjerojatno moći subotu a možda i petak, ostale dane sam sigurno out.
Rečeno je da je potreban samo jedan dan, da možemo birati petak ili subota?

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 5 months ago #182

• Zlatko
  • Administrator
Mislim da u subotu moraš biti jer u 17:00 je seminar a nakon seminara je ispit, dok za praktični dio možeš birati petak ili subotu... Ja sam se prijavio da praktični dio obavim u petak.

Citiram Sue:
The Officials Seminar and Assessment will run on Saturday 11th September commencing at 5 pm at the Power House at the Canoe Slalom Course in Tacen.
...
The practical Component will run on Friday or Saturday during the competition.

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 5 months ago #183

• Rene
  • Fresh Boarder
I ja bi išao u četvrtak i ostao gore do nedelje, tako bi mogli zajedno proći kroz pravila, statut i situacije.
Štef je u Dubravi spominjao da bi mogao riješiti nočenje, po nekoj normalnoj cijeni.

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 5 months ago #184

• Škuf
  • Junior Boarder
i ja sam za cetvrtak, corka u hostelu za 17 Eura!!! Hostel Alibi u centru LJ!

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 4 months ago #185

• Zlatko
  • Administrator
Naš klub ima 4 nova međunarodna kanu-slalom suca!
To su Rene, Tomislav, Igor i Zlatko!

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 4 months ago #188

• Zlatko
  • Administrator
Međunarodni suuuuci, jaaaavite seee!

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 4 months ago #189

• Škuf
  • Junior Boarder
evo mumijo, evo nas....i kaj sad, cekamo banja luku ili skopje, ooouuujeeeeee!!!!

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 4 months ago #190

• Rene
  • Fresh Boarder
evo i mene!
Ali mumijo!
Nisi li nekog zaboravio, kaj se tiće suca?
Ima nas pet!
Danko....

Odg:International Canoe Slalom Judges Program - Tacen 2010 1 year, 4 months ago #191

• Zlatko
  • Administrator
Jesus, pa kak sam ga zaboravil... Možda zato kaj mu je teta Sue rekla da bu on "course designer"!

Svejedno, isprike Danku!
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 3.13 seconds
1996-zlatko-sedlar-ech-augsburg.jpg